Dyqani

Dyqani

Showing 1–9 of 19 results

 • Placeholder

  Termometer me zhive per akuarium

  Termometer me zhive per akuariume

  L200,00 Buy now
 • CO2 Automizer Prej Xhami

  CO2 Automizer Prej Xhami per akuariume

  L500,00 Buy now
 • Rregullator per sistem CO2 me RL elektrike

  Rregullator per sistem CO2 per akuariume me RL Elektrike

  L9,500,00 Buy now
 • Echinodorus Cordifolius

  Bim akuariumi për akuarium të madh. Është bim në grupin e bimëve të lehta për tu mirmbajtur.

  L450,00 Buy now
 • Ndricues Micmol Solo

  Item No.: SL-20-P Power: 20W Luminous Flux: 2200LM LEDs: 46pcs 0.5W HD 5730 LEDs Weight: 0.26kg Size: 250X45X10mm (Height:200mm) Packing: 265x230x70mm Universal Input Range: AC100-240V, 2.0A SOLO: Suit For Min: 200mm ~ Max: 400mm LEDs Array 18pcs * Deep Red (660nm) CH A 8pcs * Royal Blue (4400nm) CH B 6pcs * White (6500K) CH B 4pcs * Warm White (3500K) CH B 8pcs…

  L15,000,00 Buy now
 • Tetra ex 1200 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 1200 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L30,000,00 Buy now
 • Tetra ex 600 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 600 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L24,000,00 Buy now
 • Tetra ex 800 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 800 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L26,000,00 Buy now
 • Ndriçues Led 3 Wat per akuarium

  Ndriçues Led 3 Wat e përshtatshme për akuarium me bimë deri ne 10 litra, kurse pa bime deri ne 20litra.

  Sugjerohen keto lloj ndriçuesish per arsye te spektrit të dritës (dritë e ftohte, mbi 6000 kelvin).

  L1,400,00 Buy now