Substrakt Bimësh

Substrakt Bimësh

Showing all 2 results

  • Aquasoil 9kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)

    Substrakt (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit) 9kg E përshtatshme për të gjithë llojet e akuariumeve me bimë dhe karkaleca. Nuk shpërbëhet kollaj dhe nuk ndryshon vlerat e ujit. Sugjerohet të hidhet posht  rërës kuartz që të ushqej rrënjët e bimëve në akuarium. Mund të përdoret dhe direkt në akuariumet me karkaleca. Mban PH e ujit te stabilizuar. Nuk rrit…

    L2,800,00 Buy now
  • Aquasoil 3kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)

    Substrakt (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit) 3kg E përshtatshme për të gjithë llojet e akuariumeve me bimë dhe karkaleca. Nuk shpërbëhet kollaj dhe nuk ndryshon vlerat e ujit. Sugjerohet të hidhet posht  rërës kuartz që të ushqej rrënjët e bimëve në akuarium. Mund të përdoret dhe direkt në akuariumet me karkaleca. Mban PH e ujit te stabilizuar. Nuk rrit…

    L1,600,00 Buy now