Bimët e Mesme

Bimët e Mesme

Showing the single result

  • Lobelia Cardinalis

    Lobelia cardinalis është një bim jo shumë e vështirë. Përdoret gjatë dekorimit në mesin e akuariumit për ti dhënë akuariumit një pamje si të mbjell me pemë. Rritja është e ngadaltë dhe nuk kërkon patjetër co2

    L400,00 Buy now