Bimë

Bimë

Showing all 2 results

  • Echinodorus Cordifolius

    Bim akuariumi për akuarium të madh. Është bim në grupin e bimëve të lehta për tu mirmbajtur.

    L450,00 Buy now
  • Lobelia Cardinalis

    Lobelia cardinalis është një bim jo shumë e vështirë. Përdoret gjatë dekorimit në mesin e akuariumit për ti dhënë akuariumit një pamje si të mbjell me pemë. Rritja është e ngadaltë dhe nuk kërkon patjetër co2

    L400,00 Buy now