Filtra

Filtra

Showing all 3 results

 • Tetra ex 1200 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 1200 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L30,000,00 Buy now
 • Tetra ex 600 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 600 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L24,000,00 Buy now
 • Tetra ex 800 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 800 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L26,000,00 Buy now