Aksesor

Aksesor

Showing 1–9 of 14 results

 • CO2 Automizer Prej Xhami

  CO2 Automizer Prej Xhami per akuariume

  L500,00 Buy now
 • Rregullator per sistem CO2 me RL elektrike

  Rregullator per sistem CO2 per akuariume me RL Elektrike

  L9,500,00 Buy now
 • Ndricues Micmol Solo

  Item No.: SL-20-P Power: 20W Luminous Flux: 2200LM LEDs: 46pcs 0.5W HD 5730 LEDs Weight: 0.26kg Size: 250X45X10mm (Height:200mm) Packing: 265x230x70mm Universal Input Range: AC100-240V, 2.0A SOLO: Suit For Min: 200mm ~ Max: 400mm LEDs Array 18pcs * Deep Red (660nm) CH A 8pcs * Royal Blue (4400nm) CH B 6pcs * White (6500K) CH B 4pcs * Warm White (3500K) CH B 8pcs…

  L15,000,00 Buy now
 • Tetra ex 1200 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 1200 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L30,000,00 Buy now
 • Tetra ex 600 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 600 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L24,000,00 Buy now
 • Tetra ex 800 plus

  Filtër i jashtëm profesional Tetra ex 800 plus me cilësinë dhe sigurinë maksimale bën që akuariumi juaj të duket si kristali.

  L26,000,00 Buy now
 • Ndriçues Led 3 Wat per akuarium

  Ndriçues Led 3 Wat e përshtatshme për akuarium me bimë deri ne 10 litra, kurse pa bime deri ne 20litra.

  Sugjerohen keto lloj ndriçuesish per arsye te spektrit të dritës (dritë e ftohte, mbi 6000 kelvin).

  L1,400,00 Buy now
 • Termometër per akuarium

  Termometër per akuarium,  

  L200,00 Buy now
 • Ndriçues Akuariumi Profesional Aqua Air 600

  Amazing line view. The Aqua Air is design as a very special
  visual effect, the lighting seems like a slim line when
  you viewed from the front, it’s very cool and magical.
  The new design and power increased which make the
  Aqua Air suitable for more professional aquarium growing
  and satisfy for the personal hobby, aquarium stores
  and fish, coral grow operators.

  L27,000,00 Buy now