Lobelia Cardinalis

L400,00

Category: Product ID: 1010

Description

Lobelia cardinalis është një bim jo shumë e vështirë. Përdoret gjatë dekorimit në mesin e akuariumit për ti dhënë akuariumit një pamje si të mbjell me pemë. Rritja është e ngadaltë dhe nuk kërkon patjetër co2

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Lobelia Cardinalis”

Your email address will not be published. Required fields are marked *