Aquasoil 9kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)

L2,800,00

Category: Product ID: 1015

Description

Substrakt (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit) 9kg E përshtatshme për të gjithë llojet e akuariumeve me bimë dhe karkaleca. Nuk shpërbëhet kollaj dhe nuk ndryshon vlerat e ujit.

Sugjerohet të hidhet posht  rërës kuartz që të ushqej rrënjët e bimëve në akuarium. Mund të përdoret dhe direkt në akuariumet me karkaleca.

  1. Mban PH e ujit te stabilizuar.
  2. Nuk rrit GH dhe KH e ujit

Additional information

Weight 9 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aquasoil 9kg (Shtresë ushqyese për bimët e akuariumit)”

Your email address will not be published. Required fields are marked *